Brexit

Beste NiKaSil klant,

Zoals u ongetwijfeld de afgelopen jaren heeft gehoord en gezien op tv en gelezen in de bladen gaat er zeer binnenkort een afscheiding van Groot Brittannië en de EU plaatsvinden.
Of het nu een “No deal” exit wordt of dat er nog compromissen gesloten worden is tot op dit moment nog onduidelijk.

Wel duidelijk is dat er veel onzekerheden zijn over met name zaken doen met de UK.
Wordt de in- en export bemoeilijkt, wordt verzending duurder of gaat er zelfs vertraging aan de grenzen ontstaan door papieren formaliteiten.

Allemaal onzekerheden die je als ondernemer liever niet hebt.
Gelukkig kunnen wij bij PowerSeal u al deze zorgen besparen.
Wij zijn gevestigd in Nederland, een uitermate stabiel en productief land met de normen en waarden die passen bij goed ondernemerschap.
Erg belangrijk is dat wij als lidstaat van de EU niet met al deze bovenstaande problemen te maken hebben. Wij hebben het voordeel van open grenzen en vrij ondernemerschap in heel Europa.

Wij kunnen u scherpe en concurrerende prijzen bieden samen met strakke levertijden en niet te vergeten een top kwaliteit NiKaSil.
Of het nu is voor motoren, snowmobiels of Porsches en andere automotoren als BMW en Mercedes. Wij kunnen deze cilinders voor u voorzien van een NiKaSil coating.

Ook als uw autoblok voorzien is van Alusil of een soortgelijk product kan PowerSeal uw blok repareren door de originele laag te Leppen of bij grotere schade door NiKaSil aan te brengen.

Heeft u hierover vragen of wilt u onze voorwaarden weten, stuur dan voor meer informatie een

e-mail naar info@powerseal.nl of bel 0031-402836781

Met vriendelijke groet,
Team PowerSeal